×
Wyszukaj w serwisie
×

Karpiowe warsztaty kulinarne

Stowarzyszenie Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" zaprasza do udziału w Warsztatach Kulinarnych "Z karpiem w smak", z karpiem w roli głównej.

Podczas warsztatów kulinarnych nauczycie się jak oprawić i przygotować opolskiego karpia. Warsztaty zostaną przeprowadzone przez Szefa Kuchni Kamila Klekowskiego. Czas trwania warsztatów: ok. 4-5 godzin, start o godz. 17:00.

Łączna liczba edycji: 6. Maksymalna liczba osób każdej edycji: 20.

O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń. Zgłoszenia dokonuje się poprzez wypełnienie formularza wskazanego poniżej.

Wiek uczestników: od 18 lat.

Miejsca i terminy warsztatów:

  • 8 listopada 2021r. - Ozimek - Dom Kultury
  • 9 listopada 2021 r. - Turawa - Rybaczówka - Ośrodek PZW
  • 7 grudnia 2021 r. - Wołczyn - Dom Kultury
  • 8 grudnia 2021 r. - Lewin Brzeski - Dom Kultury
  • 13 grudnia 2021 r. - Niemodlin - Ośrodek Kultury
  • 14 grudnia 2021 r. - Pokój - Przystań Karp

Lekcje są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu ze Stowarzyszeniem Dolina Karpia.

Prosimy o wypełnienie zgłoszenia, zaznaczając preferencje dotyczące miejsca i terminu uczestnictwa w warsztatach. Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w lekcjach (decyduje kolejność zgłoszeń). Organizator zastrzega możliwość zmiany terminów i miejsc przeprowadzenia lekcji, zwłaszcza w związku z trwającą pandemią. 

Zgłoszenia do pobrania poniżej:

http://swietokarpia.pl/imprezy-towarzyszace/24-aktualnosci-imprezy-towarzyszace/2021/79-warsztaty-kulinarne-z-karpiem-w-smak